електронска вињета Словенија

Едноставно. Oнлајн. плаќаат патарина.

Дококу сакате во Словенија да користите авотпати и одредени експресни патишта потребна Ви е вињета. Во Словенија има електронска вињета. Веќе не мора да лепите налепница на шофершајбната, туку можете веднаш лесно да го регистрирате бројот на Вашата регистерска табличка онлајн.

Сервисот www.si-vignette.com ќе Ви ја регистрира регистерската табличка. Потребни се само неколку минути за да се регистрира Вашата регистарска табличка. Како независен давател на услуги, веднаш ќе го регистрираме Вашиот број на регистарската табличка во словенечкиот систем за патарина.

Доволна е само онлајн регистрација. На Ваше барање електронските вињети се веднаш важечки!

Вкупни цени со вклучен ДДВ и надоместок за услуга за обезбедување на онлајн порталот. Ќе најдете список во последниот чекор за нарачка.

Избери возило:

2А: Автомобили и приколки

Автомобили до 3,5 тони и висина над првата оска под 1,3 метри или приколки до 3,5 тони

2Б: Комбе

До 3,5 тони вкупна тежина и висина над првата оска над 1,3 метри

1: Мотоцикли

Колосек потесен од 50 cm

Aвтоматско продолжување

Со vintrica, вашата вињета автоматски се продолжува - од година во година!

Никогаш повеќе нема да заборавите да ја продолжите и избегнувате скапи казни за патарина.
Не сакате продолжување? Можете навремено да се откажете – без никаков ризик за Вас!
Секоја година автоматски ќе имате важечка годишна вињета.

Повеќе информации

Изберете електронска вињета

Внесете ја категоријата на возилото и бројот на регистарските таблички.

Платете безбедно онлајн

Платете патарина онлајн едноставно и безбедно.

Продолжете да возите релаксирано

Електронската вињета ја добивате веднаш преку меил или преку СМС.

Никогаш повеќе не лепете! Никогаш повеќе не чекајте во редица!

Со е-вињетата повеќе не треба да излегувате од автопатот за да купите налепница. Камерите на улиците ја снимаат вашата регистарска табличка и ја споредуваат со базата на податоци.

Платете безбедно онлајн
Mastercard Visa Paypal American Express GooglePay

Дигитална годишна вињета

Безгрижно во текот на целата година со дигиталните годишни вињети.

Купи сега