Чекор 1
изберете вињета
Чекор 2
Внесете возило
Чекор 3
Проверете и избркајте
Словенија
2Б : Комбе
Избери електронска вињета:

Следниве вињети се достапни за вашата посакувана земја на дестинација.

1 недела
42,82 US$
1 месец
83,49 US$
1 година
277,23 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.