Чекор 1
изберете вињета
Чекор 2
Внесете возило
Чекор 3
Проверете и избркајте
Словенија
1 : Мотоцикли
Избери електронска вињета:

Следниве вињети се достапни за вашата посакувана земја на дестинација.

1 недела
11,88 US$
6 месеци
40,18 US$
1 година
75,61 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.